Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma København
Flytte

Flyttefirma København

Tilfredse kunder er hele tiden vores mål

Velkommen til flyttefirmaet Moveeasy ApS

Et etableret flyttefirma

Alle tjenester indenfor flyttehjælp

Boligflytning, bud, transport osv.

Gode priser og høj kvalitet

Trafiktilladelse

Ansvarsforsikring

Prisforslag
Ring til os på

vælg os som dit flyttefirma i København

Som jeres flyttefirma i København tilbyder vi alle ydelser indenfor flytning for alle som bor eller arbejder i området. Vi er også behjælpelige uden for regionen og er åbne for alle opgaver i hele landet. Af og til kører vi også lange stræk udenfor landet.

Ønsker I et etableret flyttefirma uden problemer, som også efter flere års drift er eksperter i branchen, er I hjerteligt velkomne til at hyre os. Vi tilbyder god service i København med omegn – tryghed med andre ord.

Vi skræddersyer flytningen hos vores flyttefirma i København

Uanset hvad I har for ønsker og behov, så kan vi love at vi løser dem. Vi påtager os opgaver for mange forskellige bestillere, så som privatpersoner, kommuner, virksomheder, foreninger og så videre – alle er hjerteligt velkomne til os.

Forskellige ydelser som vores flyttefirma i København tilbyder, kan være, at vi hjælper med at vælge rækkefølge og sortere inden flytningen, fjerne det der ikke skal gemmes, pakke tallerkener, porcelæn og bestik ned i flyttekasser, rengøring efter flytningen, bærehjælp, transporter til forskellige steder, hvis det er aktuelt, og andre tjenester. Behøver I hjælp med at opbevare visse ting i en periode, kan vi også ordne det.

flyttetjenester

Hvordan går flytningen i København?

Når det kommer til dagen for jeres flytning i København, så ankommer vi med en eller flere biler afhængigt af omfatningen, og naturligvis har vi også det antal personale med, som er nødvendigt for opgaven. Vi pakker på en sådan måde med overdrag og tæpper, at vi minimerer risikoen for skader. Tæpper, måtter og biler er rene når vi kommer for at undgå pletter. Inden vi kommer for selve flytningen, har vi desuden planlagt dagen sammen, så alle ved hvad der gælder.

For jeres tryghed har vi selvfølgelig alle dokumenter i orden for at kunne drive flyttefirma, hvilket f.eks. er trafiktilladelse og forsikringer, præcis som alle andre seriøse flyttefirmaer.

En variant som af og til kan være aktuel, og som vi gerne stiller op med, er, at I har mulighed for at leje en af vores flyttebiler med chauffør, hvis I selv vil bære alt samt pakke flyttebilen. En fordelagtig variant for dem, der ønsker et mindre budget for flytningen.

Flytning

Flyttefirma i København til alle dine behov

Vi er åbne for alle typer oplæg.

Har I spørgsmål eller funderinger er I velkomne til at kontakte os via telefon, chat eller e-mail. Vil I hellere gøre en forespørgsel om tilbud direkte, så er der mulighed for det. Forsøg at være så omhyggelig som muligt med oplysninger for at undgå misforståelser. Forskellige formularer findes under tilbud her på hjemmesiden, men der findes også en kort formular nederst på siden for kontakt.

Velkommen til at kontakte os for en pris eller en snak om jeres flytning i København eller et andet sted.

Moveeasy ApS
Flyttefirma København

Som flyttefirma i København tilbyder vi altid en god flytteservice