Hjem » Rengøringsfirma » Flytterengøring Næstved
Flytte

Flytterengøring Næstved

Gode priser, kvalitet og serviceDet sidste der skal gøres i forbindelse med flytningen, er ofte flytterengøring, som kan være et anstrengende moment, inden alt er rent og færdigt. Ofte er det desuden stressende, da mange gør det selv udenfor almindelig arbejdstid.

Det kan være værd at overveje, om man skal hyre nogen til at gøre rent, da både rengøring og flytning skal gennemføres på få dage. Kontakt os på Moveeasy ApS for et tilbud, vi giver gode priser og holder en høj standard.

Vi sørger for at rengøringen bliver godkendt – velkommen at kontakte os.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

lad os stå for din flytterengøring i Næstved

Naturligvis kan de fleste klare en flytterengøring selv, men det er en tung opgave inden alt er færdigt. Det skal ofte gøres i forbindelse med alt andet, som skal foretages inden flytningen er helt afklaret. Den gamle bolig skal tømmes og alt skal stilles på plads i den nye. Alt dette kan blive overvældende for de fleste af os. Skulle der siden blive nogen anmærkninger, skal det ordnes hurtigt, hvilket måske betyder at I skal tage fri fra arbejdet for at nå det.

Lad os på Moveeasy ApS hjælpe jer med flytterengøringen og/eller med andre opgaver i Næstved og underlette for jer. I kan tage det mere med ro i løbet af selve flytteprocessen, så at skifte bolig bliver en behagelig oplevelse i stedet for stressfuldt. Kontakt os gerne for et tilbud, det medfører ikke nogen forpligtelser eller udgifter.

rengoering

Flytterengøring i Næstved for privatpersoner

Velkommen at kontakte os på den nemmeste måde for jeres flytterengøring i Næstved og omegn. I kan vælge mellem tilbudsformular, almindelig e-mail eller telefon, eller hvis I hellere vil ringe til os – vi hjælper jer.

Når I hyrer os for rengøringen, kan I roligt regne med at den bliver godkendt. Nedenfor følger nogle af alle de momenter, som skal gøres inden alt er klappet og klart.

* Alle rum gøres rent
* Alle skabe støvsuges og tørres af
* Alle gulve støvsuges og vaskes
* Alle vinduer pudses på alle sider
* Alle radiatorer rengøres, også bagved
* Badeværelse og WC gøres rent inklusive afløb
* Køkkenet gøres rent – også ovn, skuffer og skabe
* Og så videre til hele rengøringen er færdig.

Hjerteligt velkommen til os.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Næstved

Flytterengøring offentlige aktører

Flytterengøring i Næstved for virksomheder og kommuner samt andre offentlige aktører

Vi hjælper alle med flytterengøring, hvilket betyder, at vi også kan hjælpe f.eks. jeres virksomhed hvis det skulle være aktuelt. Har I nogle andre behov i forbindelse med jeres flytning, så hjælper vi jer også gerne med det.

Varmt velkommen, hvis I skal flytte fra jeres lokale, jeres butik eller jeres kontor. Vi hjælper gerne med jeres flytterengøring i Næstved og omegn.
Moveeasy ApS har et højt servicetænk og kvalitetsgaranti. Vi vil altid at vores kunder skal være helt tilfredse med os. Vi tilbyder desuden gode priser på alle vores tjenester.

Vi garanterer at rengøringen udføres på den bedste måde og at den desuden bliver godkendt, så overleveringen bliver til alles fornøjelse.

Kontakte os for et tilbud, et forslag eller hvis I bare har et spørgsmål.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Næstved