Hjem » Rengøringsfirma » Flytterengøring Køge
Flytte

Flytterengøring Køge

Moveeasy ApS tilbyder også flytterengøring.Vi på Moveeasy ApS tilbyder altid gode priser, og selvfølgelig giver vi altid garanti på vores opgaver – tryghed for jer. Samtidigt har vi selvfølgelig de forsikringer som er nødvendige.

Vi hjælper jer med flytterengøringen i Køge, eller hvor I end ønsker det.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

Vi tilbyder kvalitetsgaranti, gode priser og god service til flytterengøring i Køge

Alle, som har prøvet at flytte, ved, at flytterengøringen kan være betyngende og kræve meget energi inden alt er færdigt. F.eks. skal køkkenet med ovnen og badeværelset med gulvafløbet gøres rent osv. Lad os hjælpe med dette og de andre tunge opgaver, så I kan tage det lidt mere med ro i stedet. Der er jo desuden en mængde andre ting, som skal ordnes i forbindelse med flytningen, som ofte sker under nogle meget intensive dage.

Lad os stå for din flytterengøring i Køge

Naturligvis kan de fleste gøre rent, og flytterengøring er ingen undtagelse, men det kræver en hel del energi inden alt er færdigt og godkendt. Siden er denne rengøring jo bare ét af alle momenter som skal gøres inden hele flytningen er gjort. Det kan blive vældigt tungt for mange, specielt hvis alt skal udføres på fritiden udenfor arbejdstiden.

Skulle rengøringen ikke blive godkendt, så kan det være meget stressende, hvis næste person eller familie skal flytte ind. Vi underletter gerne for jer, ved at vi tager os af rengøringen så den bliver færdig og godkendt til tiden.

rengoering

Flytterengøring i Køge for private

Hvis I er interesseret i en pris eller et tilbud, medfører det selvfølgelig ingen omkostning eller forpligtigelse. Velkommen at udfylde en af vores formularer, send en e-mail, chat med os eller ring til os, så finder vi en god pris for jeres flytterengøring i Køge.

Når I hyrer os for flytterengøring i Køge, eller et andet sted, kan I regne med at blive godkendt ved overleveringen – vi rengør og rydder på den bedste måde. Nedenfor er nogle af alle de delmomenter som indgår:

* Samtlige rum gøres rent og aftørres
* Samtlige skabe rengøres
* Samtlige gulve støvsuges og vaskes
* Alle vinduer pudses på alle sider
* Alle radiatorer rengøres, også bagved
* Badeværelse/WC rengøres, også gulvafløb
* Køkkenet rengøres inklusive skabe, ovn og skuffer
* – og så videre til alt er færdigt

Varmt velkommen at kontakte os, hvis I undrer over noget eller hvis I ønsker pris/tilbud.

Flytterengøring offentlige aktører

Flytterengøring i Køge for virksomheder, kommuner og andre offentlige aktører

Regelmæssigt hjælper vi også virksomheder og kommuner med rengøringen i forbindelse med en flytning. Vent ikke med at kontakte os, hvis I har et behov f.eks. i Køge eller et andet sted, vi er fleksible og påtager os også opgaver længere væk.

Er der behov for andre ydelser, så stiller vi gerne op, hvis det skulle være aktuelt.

Vi tilbyder en høj grad af service samt god kvalitet til rimelige priser.

Naturligvis er prisen betydningsfuld, men resultatet er selvfølgelig også vigtigt. Da vi giver garanti på vores arbejde, kan I føle jer trygge med os. Vi har desuden alle de forsikringer som er nødvendige, hvis noget uforudset skulle ske. Vi garanterer at I bliver tilfredse med vores indsats.

Velkommen at kontakte os uanset hvad I ønsker hjælp med – vi hjælper jer altid.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Køge