Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma Hørsholm
Flytte

Flyttefirma Hørsholm

Alle ydelser indenfor flyttehjælp

Vores motto er, at alle kunder skal være helt tilfredse.

Trafiktilladelse

Ansvarsforsikring

Kvalitetsgaranti

Gode priser

Transporter, budbil osv.

Lej en flyttebil med chauffør

Prisforslag
Ring til os på

Velkommen til Moveeasy ApS flyttefirmaet i Hørsholm

Vores flyttefirma i Hørsholm er godt etableret i regionen og vi tilbyder alt indenfor flyttehjælp. Vores kunder er normalt privatpersoner, men vi udfører også en hel del opgaver for virksomheder samt offentlige bestillere. Af og til udfører vi ligeledes opgaver for foreninger og organisationer.

Alle er hjerteligt velkomne til os på Moveeasy ApS i Hørsholm.

Flyttefirma i Hørsholm til alle dine behov

Da du har fundet frem til vores flyttefirma her, har du sikkert behov for de tjenester vi tilbyder. Et eksempel på noget vi tilbyder ved meget store flytninger er, at vi først hjælper med at rydde forskellige steder i huset, som loft, kælder og garderober, for at fragte det som skal med til næste adresse, samt eventuelt køre det væk som ikke skal med til f.eks. slægtning, losseplads, genbrugsstation eller måske loppemarked.

Derefter pakker vi alt det ned, som kan pakkes i flyttekasser, så det bliver betydeligt nemmere at håndtere. Det er altid vigtigt at pakke i professionelle kasser. Dette kan gøres før selve flytningen, eller nogle gange samme dag, afhængigt af behov eller ønsker.

flyttetjenester

Hvordan går flytningen i Hørsholm?

Når vi ankommer med flyttebilen, så kommer vi med en eller flere biler, samt det antal flyttemænd, som er nødvendige for opgaven. Bilen eller bilerne er da rene og friske, og det samme gælder beskyttelsesmateriale som tæpper og måtter, for at undgå pletter og skader. Når vi pakker husgeråd eller inventar, så pakker vi på en måde, så alt beskyttes bedst muligt med overdrag, tæpper og remme. Skulle ulykken trods alt være fremme har vi forsikringer som dækker, hvilket alle seriøse flyttefirmaer har.

Hvis I ikke vil hyre vores flyttefirma til så stor en flytning, fungerer det selvfølgelig med et mindre alternativ, vi er åbne for alle mulige oplæg. Et mindre alternativ kan være, at vi hjælper jer med det som er besværligt og tungt at bære. Et andet alternativ er, at I kan leje en af vores flyttebiler med chauffør, hvis I vil udføre flytningen selv med venner, familie og bekendte.

Flytning

Vi skræddersyer flytningen hos vores flyttefirma i Hørsholm

Har I spørgsmål om flytning i Hørsholm eller et andet sted, så er I velkomne til at kontakte os via telefon, e-mail, chat eller kontaktformularen, som findes nedenfor. Vil I bede om et tilbud direkte, går det selvfølgelig fint. Forsøg at være så grundig som muligt, så misforståelser undgås. Synes I det er for besværligt, så hjælper vi jer – bare kontakt os i så fald.

I er varmt velkomne til at kontakte os for en diskussion eller et tilbud.

Moveeasy ApS
Flyttefirma Hørsholm

Som flyttefirma i Hørsholm tilbyder vi altid en god flytteservice