Hjem » Rengøringsfirma » Flytterengøring København
Flytte

Flytterengøring København

Vi tilbyder altid kvalitetsgaranti og gode priserHyr os til flytterengøringen, så I slipper for at slide og stresse med dette, samtidigt som alt andet skal gøres på få dage i forbindelse med flytningen.

Vi har altid gode priser på vores ydelser, og flytterengøring er ingen undtagelse. Vi giver selvfølgelig garanti på alle vores opgaver, så det skal I ikke være urolige for.

Det sidste man gør under en flytning, er flytterengøring, hvilket kan være et anstrengende moment inden det bliver godkendt – hyr gerne os, så gør vi det nemt for jer.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

Lad os stå for Flytterengøringen i København

Naturligvis klarer de fleste at gøre flytterengøringen selv, men det er et anstrengende og tungt moment inden alt er færdigt. Det skal desuden udføres i forbindelse med selve flytningen, hvilket kan blive overvældende for de fleste, hvis alt måske skal udføres om aftenen eller i weekenden før det hele er færdigt.

Vi garanterer, at din flytterengøring i København bliver godkendt!

Desuden skal flytterengøringen også godkendes, og bliver der nogen anmærkning, så skal I måske tage fri fra arbejdet for at afhjælpe det der blev anmærkning på, hvilket koster penge og energi. Vi løser det omgående, hvis der skulle være nogen anmærkning, hvilket dog er sjældent.

rengoering

Flytterengøring i København for private

Vores firma Moveeasy ApS hjælper jer gerne med alt dette, så I kan koble af og i stedet fokusere på det vigtigste i forbindelse med jeres flytning. Spørg os gerne om et tilbud eller et oplæg, et tilbud koster ingenting og er helt uden krav.

Velkommen at udfylde en af vores formularer, skriv en e-mail til os, chat eller ring til os. Vi vender tilbage med en fordelagtig pris og et godt oplæg for jeres flytterengøring i København med omegn, eller måske et helt andet sted.

En flytterengøring hos os betyder, at I kan forvente at rengøringen bliver til fuld tilfredshed og godkendt. Nedenfor beskrives nogen af de momenter som indgår i en fuld flytterengøring.

* Alle vinduer indvendigt, mellem ruderne samt udvendigt
* Samtlige rum gøres rene og alle skabe tørres af
* Alle radiatorer rengøres – også bagved
* Alle gulve støvsuges og vaskes
* Køkkenet gøres rent inklusive ovn, skuffer og skabe
* Badeværelse rengøres inklusive gulvafløb
* – og så videre til hele rengøringen er godkendt

Hjerteligt velkommen at kontakte os på den måde I finder lettest.

Flytterengøring offentlige aktører

Flytterengøring i København for virksomheder, organisationer og offentlige aktører

Vi hjælper også virksomheder, kommuner og andre offentlige aktører med flytterengøring eller andre ydelser, hvis der er behov. Så varmt velkommen at kontakte os, hvis der er behov for flytterengøring i København og omegn eller måske et helt andet sted.

Behøver I hjælp med andre ydelser i forbindelse med en flytning, eller ved et andet tilfælde, så stiller vi gerne op. Vi er fleksible og kan også hjælpe jer på tidspunkter udenfor normal arbejdstid.

Vi tilbyder altid gode priser samt høj grad af service og kvalitet.

Selvfølgelig er prisen vigtig, men også kvalitet og service betyder meget. Garanti tilbyder vi selvfølgelig på flytterengøringen, så I ikke behøver være urolige for det. Vi garanterer at I bliver tilfredse med resultatet, når I vælger vores firma.

Hjerteligt velkommen at kontakte os for et tilbud, spørgsmål eller forslag.

Moveeasy ApS
Flytterengøring København