Tjenester flytning

Flyttehjælp

Vi tilbyder flyttehjælp til private, virksomheder, offentlige aktører og alle andre, der har behov for flyttehjælp. Vi kan hjælpe uanset om det er en lille eller stor flytning.

Vi er fleksible og kommer når det passer dig bedst både dag, aften og weekend. Vi forsøger altid at tilpasse specifikke behov.

Flytte

Privat flytning

Vi hjælper dig som privatperson med din flytning. Vi arbejder både i hele Danmark og i udlandet.

flyttetjenester

Erhvervsflytning

Vi sørger for at planlægge din flytning omhyggeligt med fokus på helheden for at opfylde behovet for flytning. Eksempler er kontorsflytninger, butiksflytninger eller andre virksomhedsflytninger. Vi udfører alle opgaver, store som små. Også transporter, monteringsopgaver, håndtering af tunge genstande og så videre.

Erhvervsflytning

Hjælp til at pakke

Ønsker du hjælp med at pakke, kan du også få hjælp med dette. Vi pakker dine ejendele og inventar omhyggeligt i flyttekasser, så vi undgår unødige skader. Alt hvad der får plads i flyttekasser, skal pakkes i flyttekasser for at lette arbejdet under selve flytningen.

Ønsker du ligeledes hjælp med at pakke det hele ud igen på den nye adresse samt at stille på plads, hjælper vi også gerne med dette.

Hjælp til at pakke

Bortskaffelse

Bortskaffelse af møbler eller fjernelse af affald er noget, vi ofte hjælper med. Det kan både være i forbindelse med en flytning eller f.eks. om foråret, når der ryddes op i haven, på loftet eller i en garage.

Vi hjælper med at kører til en losseplads, en ny bolig eller et andet sted efter dine anvisninger.

Tømning

Tømning er også noget, vi gerne påtager os. Det kan være tømning af et dødsbo eller andet. Vi er vant til at tømme dødsboer og er der brug for rengøring eller sanering i forbindelse med tømningen, hjælper vi også gerne med dette.

I forbindelse med tømning hjælper vi med at køre til f.eks. losseplads, genbrugsstation, familie eller pårørende.

Klaverflytning

Skal du flytte et klaver, hjælper vi gerne med dette. Vi har flyttet rigtig mange klaverer gennem årene. Vi ved hvordan man håndterer tunge genstande, så klaverflytning kan foregå gnidningsfrit og uden skader.

Klaverflytning

Udlandsflytning

Vi har stor erfaring med at flytte til udlandet eller internationale flytninger, da vi også er et internationalt flyttefirma. Skal du flytte til udlandet, eller flytter du tilbage til Danmark igen, kan du hyre os. Vi har erfaring med at håndtere alle de dokumenter, der kræves til sådan en flytning eller transport.

Udlandsflytning

Bærehjælp

Vi hjælper dig gerne med at bære, hvis du er en virksomhed, privatperson eller offentlig aktør. Vi får ofte henvendelser om bærehjælp ved forskellige arbejdsbelastninger i erhvervsvirksomheder. Et eksempel kan være, at hjælpe et byggefirma med at bære vinduer og døre.

Bærehjælp

Lej en flyttebil med chauffør

Et alternativ til dem, der selv vil stå for flytningen sammen med familie, pårørende og venner. Vi tilbyder dig at leje en af vores flyttebiler med chauffør.

Lej en flyttebil med chauffør

Opmagasinering

Har du brug for ekstra lagerplads? Vi har mulighed for at arrangere opbevaring til både kort- og langtidsopbevaring ved flytning.

Opmagasinering

Transport og bud

Vi tilbyder alle former for transport til virksomheder, private, kommuner og så videre. Både i nærområdet og ved længere transporter til forskellige dele af landet.

Transport og bud