Hjem » Rengøringsfirma » Flytterengøring Roskilde
Flytte

Flytterengøring Roskilde

Med kvalitetsgaranti og gode priserOverlad dette moment til os, så I slipper at slide, specielt hvis alt med flytningen og flytterengøringen skal udføres under et par intensive dage. Vi tilbyder gode priser på rengøringen og giver garanti, så I ikke behøver være urolige for at der bliver problemer.

Den sidste brik der skal til, inden en flytning er helt færdig, er jo rengøring, som kan være et meget tungt projekt, inden det er godkendt. Vi hjælper er gerne med dette f.eks. i Roskilde.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

Vi hjælper dig med Flytterengøring i Roskilde

De fleste kan selvfølgelig gøre rent selv, men en flytterengøring er et meget tungt moment, der skal udføres i forbindelse med alt andet, som skal gøres i løbet af flytningen, samtidigt med at rengøringen skal godkendes.

Vi på Moveeasy ApS hjælper er gerne med denne bid også, så I kan fokusere på alt andet, som skal gøres i forbindelse med flytningen. Det koster ingenting at spørge efter en pris eller et tilbud.

rengoering

Flytterengøring i Roskilde privatpersoner

Udfyld gerne en af vores formularer, så finder vi en fordelagtig pris for jeres flytterengøring i Roskilde eller et andet sted. Alternativt kan I ringe til os, så hjælper vi jer med at lave et oplæg med den rigtige pris.

En flytterengøring med os betyder, at vi rengør alt som behøver gøres rent, så rengøringen bliver godkendt. Nedenfor findes nogle af de momenter som indgår:

* Alle rum rengøres og skabe tørres af
* Gulv støvsuges og vaskes
* Vinduespudsning ude, inde samt mellem ruderne
* Radiatorer rengøres, også bagved
* Badeværelse gøres rent inklusive afløb
* Køkkenet rengøres inklusive ovn, skuffer og skabe
* – og så videre til rengøringen er godkendt

Velkommen at kontakte os på den måde I synes er nemmest. Vi hjælper jer i Roskilde eller et andet sted.

Flytterengøring offentlige aktører

Flytterengøring i Roskilde til virksomheder og offentlige aktører

Ofte hjælper vi også virksomheder og offentlige aktører, som kommuner og regioner, med flytterengøringen.

Velkommen at kontakte os hvis I har behov for flytterengøring f.eks. i Roskilde, hvis I eventuelt skal flytte til et andet lokale med virksomheden. Vi hjælper jer desuden med andre opgaver i forbindelse med flytningen hvis det skulle være aktuelt.

Hvis I ønsker hjælp udenfor normal arbejdstid, så er vi behjælpelige, da vi altid stræber efter at være fleksible og imødekomme vores kunder. Vi kan stille op på alle mulige forskellige tider, også store weekender, hvis det er nødvendigt, for at flytningen eller rengøringen skal medføre så små forstyrrelser som muligt for jeres virksomhed.

Gode priser og høj kvalitet tilbydes.
Prisen er selvfølgelig vigtig, men vi giver desuden garanti på rengøringen, hvilket garanterer at I bliver helt tilfredse med resultatet.

Velkommen at allerede nu kontakte os for et forslag.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Roskilde