Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma Nordsjælland
Flytte

Flyttefirma Nordsjælland

Vi tilstræber altid efter 100 % kundetilfredshed

Velkommen til flyttefirmaet Moveeasy ApS i Nordsjælland

Alt indenfor flytning

Boligflytning, bud, transporter osv.

Et seriøst flyttefirma i Nordsjælland

Gode priser og høj kvalitet

Trafiktilladelse og ansvarsforsikring

Prisforslag
Ring til os på

flyttefirma i Nordsjælland til alle dine behov

Som flyttefirma i Nordsjælland og omegnen tilbyder vi alle de ydelser indenfor flytning, som kan være af interesse. For de som har behov uden for regionen, har vi også en løsning, da vi regelmæssigt kører lange stræk i hele landet. Af og til bliver der også flytteopgaver uden for landet – så hvor end I ønsker at flytte, så hjælper vi jer.

Vi henvender os til alle der har behov af flyttehjælp og relaterede ydelser – privatpersoner, forskellige virksomheder, foreninger, kommuner samt øvrige bestillere er velkomne til os på Moveeasy ApS i Nordsjælland.

vælg os som dit flyttefirma i Nordsjælland

Da vi har lang erfaring, ved vi hvordan en flytning skal gennemføres uden at der forekommer unødvendige uheld. Vi ved, med andre ord, hvordan vi skal håndtere jeres ejendele på den bedste måde. Som alle seriøse flyttefirmaer har vi de tilladelser og forsikringer, der er nødvendige for at drive flyttefirma.

flyttetjenester

Effektiv flytning med vores flyttefirma i Nordsjælland

Eksempel på en ydelse, som vi regelmæssigt får til opgave at udføre, er boligflytning, hvor vi ofte hjælper til med diverse moment i forbindelse med flytningen. Det kan være at vi inden, eller på selve flyttedagen, hjælper til med at rydde det væk, som ikke skal med til den nye adresse, da mange, som har boet længe på samme sted, ofte har samlet sig en mængde ting – ofte kære ejendele. Vi kan hjælpe til med at pakke ned i flyttekasser, f.eks. bøger, dekorationer, fotografier, tallerkener, glas og andet. I bestemmer selvfølgelig omfatningen af opgaven og vi er åbne for at udføre lige hvad I ønsker.

Når flyttedagen indtræffer, så kommer vi med det antal flyttebiler og flyttefolk som er nødvendigt afhængigt af opgavens omfatning samt jeres anvisninger. Flyttebil, tæpper og måtter er da rene for at undgå pletter og skader på husgeråd eller inventar. Når vi pakker, er vi omhyggelige med at dække møbler og andet med tæpper og overdrag på en hensigtsmæssig måde. Derefter kører vi til jeres nye adresse.

Skulle I ville have hjælp med rengøring, i forbindelse med flytning, så påtager vi os også gerne dette.

Flytning

Få den bedste flytning med vores flyttefirma i Nordsjælland

Hvis I skulle være interesseret af at udføre jeres flytning i Nordsjælland selv, så er der mulighed for at hyre en af vores flyttebiler med chauffør, hvilket er et godt alternativ for lavt budget. En anden mulighed kan være, at I f.eks. flytter alt selv, mens vi tager os af flytningen af et klaver eller noget andet som er besværligt. Vi er åbne for alle typer af oplæg – I bestemmer selvfølgelig.

Hvis I har overvejelser om pris eller andet, er I velkomne til at kontakte os på den måde I synes er nemmest. I kan ringe til os, chatte med os, sende en e-mail eller udfylde en af vores formularer her på hjemmesiden.

Vil I spørge om pris direkte, så benyt gerne en af vores tilbudsformularer for flytning/rengøring eller en anden formular kun for rengøring. Hvis I ikke vil udfylde nogen formular, så går det også fint med kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage for komplettering af de oplysninger som er nødvendige for at kunne beregne en pris.

Velkommen at kontakte os

Moveeasy ApS
Flyttefirma Nordsjælland

Som flyttefirma i Nordsjælland tilbyder vi altid en god flytteservice