Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma Næstved
Flytte

Flyttefirma Næstved

Vores mål er, at alle kunder er tilfredse

Velkommen til flyttefirmaet Moveeasy ApS

Seriøs flyttehjælp i Næstved

Gode priser og høj kvalitet

Udlejer flyttebil med chauffør

Lange og korte transporter

Trafiktilladelse

Ansvarsforsikring

Prisforslag
Ring til os på

vælg os som dit flyttefirma i Næstved

Som flyttefirma i Næstved står vi gerne til tjeneste når I har behov for god flytteservice. Vi har ingen begrænsninger, vi kan hjælpe uanset om du er privatperson, virksomhed, repræsentant for en offentlig forvaltning, forening eller organisation. Vi kan tilbyde alle typer af ydelser, som at flytte en mindre husholdning til større industriflytninger.

Forskellige ydelser, som vores flyttefirma regelmæssigt udfører, kan være flyttehjælp, korte og lange transporter, tunge transporter, magasinering og opbevaring, bærehjælp ved et byggeri, rengøring i forbindelse med flytning og andre tjenester.

Trygt og sikkert flyttefirma i Næstved med fokus på din tilfredshed!

Vores virksomhed er seriøs og langsigtet, derfor arbejder vi meget hårdt for at alle vores kunder skal føle sig tilfredse. Selvom vi arbejder hårdt med kvalitet og service for vores kunder kan der jo trods alt ske ulykker, men da har vi forsikringer som dækker.

flyttetjenester

 

Boligflytning med vores flyttefirma i Næstved

Et eksempel på hvad der kan indgå i en stor boligflytning: I god tid, inden vi ankommer hos jer med en eller flere flyttebiler, har vi planlagt flyttedagen sammen. Bilerne vi bruger, er rene og ryddelige for at undgå snavs og pletter på møbler eller inventar, samtidigt som det mindsker risikoen for ridser. For yderligere beskyttelse af det vi håndterer, bruger vi rene overdrag, tæpper og anden beskyttelse. Hvis der er behov, så hjælper vi til med at pakke i flyttekasser, rydde loft og kælder, køre væk til losseplads eller genbrugsstation, opbevare visse ting eller hele husgerådet en kortere eller længere tid, opfriskning af hus eller have, hvis det ønskes, samt rengøring i forbindelse med flytningen – vi er åbne for alle forskellige typer af oplæg.

Hvis opgaven er meget stor, kan det ske at vores flyttefirma i Næstved kommer nogen dag inden, hvis der er behov for at pakke alt ned i kasser, såsom gardiner, tallerkener, bøger, mapper, dekorationer og så videre. Når vi kommer til jeres nye adresse, kan vi samme dag, eller nogen dag senere, hjælpe til med at pakke op og montere alt som er nødvendigt.

Vil I f.eks. leje en af vores flyttebiler med chauffør, en god lavbudgetmulighed, kan det lade sig gøre. Da er det muligt at udføre flytningen selv sammen med venner og familie til en lavere pris.

Flytning

Få en nem flytning hos os som flyttefirma i Næstved

Hvis I nu har spørgsmål som I vil have svar på inden I bestemmer jer for at sende en anmodning til os, så er det bare at tage kontakt. Vi svarer gerne på spørgsmål via telefon, e-mail, chat eller formularen nederst på siden. Vil I hellere sende en forespørgsel direkte om pris og flyttedag, så går det selvfølgelig fint. Her på hjemmesiden er der to forskellige formularer for anmodninger om tilbud; én for flytning/rengøring og én hvis I kun vil have hjælp med rengøringen.

Forsøg at være så omhyggelige som muligt, når I udfylder vores formularer, for at undgå misforståelser. Synes I det er besværligt kan I bruge formularen herunder, så kontakter vi jer i stedet for en komplettering af oplysninger.

Som alle seriøse flyttefirmaer i Næstved har vi selvfølgelig styr på alle dokumenter som er nødvendige for en seriøs flyttevirksomhed.

Varmt velkommen til os på Moveeasy ApS

Moveeasy ApS
Flyttefirma Næstved

Som flyttefirma i Næstved tilbyder vi altid en god flytteservice