Flytte

Rengøringsfirma

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma? Så er du kommet til det rigtige sted.

Det er skønt at slippe for at gøre rent selv, lad os gøre din hverdag nemmere.

Vi tilbyder f.eks. hjemmerengøring, hovedrengøring, kontorsrengøring, vinduespudsning, trapperengøring og byggerengøring.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

Hvorfor Flyttefirmaet Moveeasy ApS?

Kvalitetsgaranti

Vi er professionelle i det vi gør og har altid kvalitetsgaranti. For os er det meget vigtigt, at du som kunde føler dig tryg når du hyrer os. Vores garanti betyder, at vi handler hurtigst muligt, hvis noget går galt.

Uddannet personale

Vores personale har den nødvendige uddannelse i materialekendskab, møbelpleje, brug af rengøringsmidler og specialmidler, hvilket er vigtigt for både din og vores sikkerhed.

Ansvarsforsikring

Vi har selvfølgelig en forsikring, der dækker enhver skade på din ejendom eller dit inventar, hvis vi skulle være årsagen til det – op til 10 millioner DKK. Dit bohave er med andre ord altid forsikret, og du får 100 % erstatning ved eventuelle uheld eller skader.

Flytterengøring

I forbindelse med en flytning skal der i de fleste tilfælde gøres rent i den bolig eller det lokale der efterlades. Lad os udføre dette besværlige arbejde, vi ved hvad der skal til, for at en flytterengøring bliver godkendt.

Rengøring af dødsbo

Vi har en solid viden, hvad gælder rengøring af dødsbo. Hvis du samtidig hyrer os for en eventuel tømning, garanterer vi at kunne give et godt tilbud og oplæg.

Vinduespudsning

Behøver du hjælp med vinduespudsning i dit hjem, på dit kontor eller måske i din butik, er du velkommen til at kontakte os. Vi pudser vinduer i hele landet og lover skinnende rene vinduer.

Kontorsrengøring

Vi hjælper dig gerne med rengøring af dit kontor, både ved enkelte tilfælde eller som en længerevarende aftale, hvor vi kommer forbi med jævne mellemrum efter dine ønsker.

Hjemmerengøring

Hvis livets puslespil ikke rigtig fungerer eller hvis energien ikke findes, så hjælper vi gerne med rengøringen af dit hjem. I så fald kan du booke et enkelt tilfælde eller en længerevarende aftale.

Trapperengøring

Vi tilbyder trapperengøring og andre opgaver, der kan være relevante for eksempelvis et ejendomsselskab eller en ejerforening. Har du andre ønsker, såsom havearbejde eller snerydning, kan vi ligeledes påtage os disse tjenester.

Byggerengøring

Vi kan hjælpe med rengøringen under byggetiden med jævne mellemrum eller ved enkelte tilfælde. Slutrengøring af bygningen før indflytning eller rengøring af skuret er også noget vi gerne påtager os. Kontakt os gerne for et prisforslag.

Hovedrengøring

Har du brug for hjælp til en rigtig hovedrengøring af dit hjem, er du velkommen til at kontakte os. Det kan for eksempel være hovedrengøring inden jul, før en weekend eller når du ønsker det.

Rengøring af dødsbo

Vi har lang erfaring med tømning og rengøring af dødsboer. Når du hyrer os, kan du forvente, at arbejdet forløber gnidningsløst, så du ikke skal bekymre dig om noget. Du er hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til rengøring eller tømning af et dødsbo.