Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma Roskilde
Flytte

Flyttefirma Roskilde

Tilfredse kunder er vores mål

Flyttefirmaet Moveeasy ApS i Roskilde

Alt hvad der ønskes indenfor flytning

Boligflytning, bud, transporter osv.

Gode priser og høj kvalitet

Trafiktilladelse og ansvarsforsikring

Prisforslag
Ring til os på

Flyttefirma i Roskilde for alle!

Varmt velkommen til flyttefirmaet Moveeasy ApS i Roskilde. Ønsker I flyttehjælp eller hjælp med at transportere, så hjælper vi gerne. Eksempler på opgaver kan være boligflytning, transport, virksomhedsflytning, butiksflytning eller noget helt andet. Vi har ingen begrænsninger hvad gælder forskellige ydelser, heller ikke geografisk, da vi regelmæssigt kører lange stræk – også udenlands. Vi hjælper mest private, men kommuner og regioner, virksomheder og andre sammenslutninger er vi også behjælpelige.

Som seriøst flyttefirma er vi siden flere år tilbage stærkt etablerede i hovedstadsområdet.

Skræddersyet flytteservice hos vores flyttefirma i Roskilde

Vi påtager os alle mulige oplæg hvad gælder flyttehjælp, og vi tilpasser os selvfølgelig til jeres behov. Det kan handle om en lille flytning af et tungt bord eller skab, som er besværligt at håndtere. Ved en stor flytning kan det handle om, at vi hjælper jer med alt som skal gøres, så som at pakke alt ned i flyttekasser, sortere og fjerne, bære og transportere, for at på næste adresse montere og sætte alt på plads efter jeres anvisninger.

flyttetjenester

Føler dig tryg hos os som flyttefirma Roskilde

Vores flyttefirma i Roskilde er meget omhyggelige med det vi håndterer, så vi minimerer risikoen for skader og mærker på jeres husgeråd eller inventar. Til hjælp bruger vi tæpper, måtter, beskyttende plast og remme, samtidigt som vi laster alt ind på en måde, så det ligger stabilt i bilen. Når vi derefter kører flyttebilen, er vi forsigtige for at mindske risikoen yderligere, for at noget sker.

Efter lang erfaring ved vi, hvordan en flytning skal planlægges og gennemføres – vi tilbyder jer en tryg og sikker flytning.

Selvom vi har et højt sikkerhedstænk, og har som målsætning at vores service hele tiden skal være på top, så kan der trods alt ske uheld. I sådanne sjældne tilfælde erstatter vi og stiller alt til rette. Alternativt så hjælper vores forsikringsselskab til med erstatningen. Foruden forsikringer, så har vi helt styr på alle andre dokumenter og tilladelser, som er nødvendige for at drive flyttevirksomhed, præcis som alle andre seriøse flyttefirmaer.

Flytning

Vi sørger for flytningen i Roskilde, så du kan slappe af!

Hvis I måske selv vil udføre jeres flytning i Roskilde med slægt og venner, men synes det er besværligt at håndtere en flyttebil, så har vi en mulighed, hvor I kan hyre en af vores flyttebiler med chauffør. Det kan være et godt budgetalternativ.

Velkommen at kontakte vores flyttefirma i Roskilde hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I ønsker et tilbud eller en pris. I kan kontakte os på forskellige måder her på hjemmesiden eller via telefon. På hjemmesiden kan I vælge mellem tilbudsformular for flytning/rengøring eller kun rengøring. Chat, almindelig e-mail eller kontaktformular kan også fint anvendes.

Hvis I ønsker information om pris, bedes I venligst udfylde jeres oplysninger omhyggeligt, så der ikke opstår misforståelser om omfatningen. Finder I det besværligt, så hjælper vi jer.

Velkommen til at kontakte os, hvad I end undrer jer over.

Moveeasy ApS
Flyttefirma Roskilde

Som flyttefirma i Roskilde tilbyder vi altid en god flytteservice