Hjem » Rengøringsfirma » Flytterengøring Sjælland
Flytte

Flytterengøring Sjælland

Kvalitetsgaranti, rimelige priser og god service tilbydesDet sidste moment, som skal til inden flytningen er helt gennemført, er jo flytterengøring, hvilket kan være et meget opslidende og tungt projekt inden alt er færdigt. Så slid ikke med alt dette, som skal gøres på et par dage. Vi hjælper jer gerne med det, I behøver hjælp til, når I skal flytte.

Spørg gerne efter et tilbud/pris. Vi har altid gode og fordelagtige priser på alle vores tjenester, samtidigt som vi tilbyder god service og garanti på vores opgaver.

Vi hjælper til med flytterengøring på f.eks. Sjælland eller et andet sted.

Prisforslag
Ring til os på
20 55 16 99

Lad os stå for din flytterengøring på Sjælland

Naturligvis kan de allerfleste klare en flytterengøring. Men det er vigtigt at tænke på, at det kan være meget tungt, specielt hvis det skal udføres sideløbende med et almindeligt arbejde. Det kan betyde, at det skal gøres om aftenen eller i weekenden for at kunne nås.

Derefter skal rengøringen også godkendes, hvilket ikke altid er så nemt. Bliver den ikke godkendt, kan det blive temmelig hektisk, hvis næste familie eller person er på vej ind i den gamle bolig. Vi hjælper jer med glæde, så alt forløber let, og der ikke bliver problemer tidsmæssigt.

rengoering

Flytterengøring på Sjælland for private

Kontakt os gerne for et tilbud/pris, hvis I funderer på at hyre os, det medfører ingen udgift at spørge. I kan vælge mellem forskellige formularer, almindelig e-mail, chat eller at ringe til os. Vi vender tilbage med en fordelagtig pris og et godt oplæg for jeres flytterengøring på Sjælland med omegn, eller måske et helt andet sted.

En korrekt udført flytterengøring med os betyder, at vi rengør alt, så rengøringen bliver godkendt af udlejeren eller de som skal flytte ind efter jer. Nedenfor ser I eksempler på forskellige moment som indgår og som skal udføres før alt er færdigt.

* Alle rum gøres rent
* Alle vinduer pudses på alle sider
* Alle radiatorer rengøres
* Alle skabe gøres rent
* Alle gulve støvsuges og vaskes
* Køkken inkl. ovn, skabe og skuffer
* Badeværelse inklusive afløb
* – Osv. til alt er færdigt og godkendt

Varmt velkommen at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker pris/tilbud.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Sjælland

Flytterengøring offentlige aktører

Flytterengøring på Sjælland for virksomheder, kommuner og alle øvrige med behov

Vi hjælper til med alle mulige forskellige opgaver ved en flytning, og rengøring kan indgå. Det kan handle om en virksomhed, som behøver rengøring i forbindelse med flytning til en ny lokation, en kommune som flytter til andre kontorer og så videre.

Findes der behov for andre ydelser indenfor flytning, så hjælper vi også gerne til med det.

Vores motto er, at vores kunder altid skal være tilfredse, efter at rengøringen er gennemført. Derfor er vi omhyggelige med prissætning, kvalitet og service. Vi giver desuden garanti på alle vores opgaver.

Hjerteligt velkommen at kontakte os, hvis I er i behov af f.eks. flytterengøring på Sjælland. Gælder det et andet område, hjælper vi også der. Velkommen, også hvis i bare undrer over noget.

Moveeasy ApS
Flytterengøring Sjælland