Hjem » Flyttefirma » Flyttefirma Vejle
Flytte

Flyttefirma Vejle

Fuldstændig tilfredse kunder er vores motto

Alle forekommende flyttetjenester

Gode priser og høj kvalitet

Flytning af husholdning, transporter osv.

Trafiktilladelse

Ansvarsforsikring

Hyr flyttebil med chauffør

Prisforslag
Ring til os på

Bedste flyttefirma i Vejle

Vi som driver Moveeasy ApS hilser jer velkomne til vores flyttefirma i Vejle. Uanset hvad I ønsker af hjælp til flytning og transport, kan vi tilbyde det. Boligflytning, virksomhedsflytning, transporter af forskellige slags og så videre. Geografisk har vi ingen begrænsninger, vi hjælper jer uanset afstand.

Et flyttefirma i Vejle for både private og virksomheder

Selvom vi mest har private kunder, er en stor del af vores opgaver for virksomheder, kommuner og regioner, foreninger, organisationer og så videre. Som flyttefirma i Vejle har vi være etableret i hovedstadsregionen i mange år og har udført et stort antal flytninger af forskellige slags.

flyttetjenester

Vi hjælper dig med store og små flytninger hos vores flyttefirma i Vejle

Alle flytninger er interessante uanset om det er en lille eller stor flytning. En lille flytning kan bestå af, at vi f.eks. transporterer en stor seng, som er besværlig at håndtere. En stor flytning kan handle om, at vi hjælper til med alt, som I vil have hjælp med, fra demontering og sortering til montering på jeres nye adresse.

Den store flytning kan betyde, at vi kommer dagen før og hjælper med at tage hylder, billeder, gardiner, lamper ned osv. Derefter pakker vi alt i rigtige flyttekasser, som er nemme at håndtere. Så bærer vi alt ud ut til flyttebilen og laster på en måde, så lasten ligger fast under selve transporten. På næste adresse bærer vi alt ind og monterer og stiller på plads efter jeres ønsker. Dette er blot et eksempel på hvad der kan indgå, og I bestemmer selvfølgelig selv omfatningen af det I vil have hjælp med.

Vores flyttefirma i Vejle garanterer en seriøs og tryg flytning. Vi ved hvordan en flytning skal planlægges og gennemføres så ingen unødvendige og kedelige hændelser, i form af skader, sker.

Vores flyttebil er hel og ren når vi ankommer til jer og korrekt antal flyttefolk medfølger efter den omfatning vi har planlagt. Ved pakning af bilen er vi forsigtige og bruger de hjælpemidler som er normalt ved en flytning, så som beskyttende plast, tæpper, måtter og remme – alt for at undgå skader.

Flytning

Føl dig tryg hos os som flyttefirma i Vejle

Selv om vi er meget forsigtige, så kan der trods alt opstå en skade, men i sådanne sjældne tilfælde erstatter vi eller vores forsikringsselskab jer. For yderligere tryghed vil vi fremhæve, at vi har helt styr på alle de dokumenter som kræves for at drive flyttevirksomhed, hvilket alle seriøse flyttefirmaer har. Eksempler på dette er erhvervstrafiktilladelse og nødvendige forsikringer.

Måske vil I udføre største del af flytningen selv? I så fald kan en af vores flyttebiler hyres med chauffør. Dette kan være fint alternativ hvis man har venner og slægt, som kan hjælpe til at bære.

Har I nogle funderinger er det bare at kontakte os, så hjælper vi med at besvare spørgsmålene.

Kontakt os gerne via e-mail, telefon, kontaktformularen her på hjemmesiden, chat eller tilbudsformularen. Der er to forskellige tilbudsformularer – en for flytning/rengøring samt en for kun rengøring. Forsøg gerne at være omhyggelig med informationen så misforståelser så vidt muligt undgås. Er det svært så hjælper vi selvfølgelig.

I er velkommen at til at kontakte os uanset hvad I undrer jer over.

Moveeasy ApS
Flyttefirma Vejle

Som ansvarstagende flyttefirma i Vejle tilbyder vi en vellykket flytteoplevelse